0529 unites stelt zich voor

  Wij hebben als doel om het speeltuintje bij Casa Ana op te knappen, één of meerdere speeltoestellen voor de kinderen te maken en te klussen in en om het huis. Daar is behoorlijk wat geld voor nodig. In aanloop naar de zomer zullen wij de handen uit de mouwen steken om geld te verdienen voor ons project. U zult dus nog regelmatig van ons horen.

  We beginnen met de Grote Sinterklaasshow op woensdag 22 november! De Grote Sinterklaasshow voor kinderen wordt mogelijk gemaakt door vereniging Het Grote Boek van Sinterklaas. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt een uur. Wij heten u van harte welkom vanaf 14.30 uur in de Overkant in Dalfsen. Om het laagdrempelig te houden zijn de toegangskaartjes goedkoop: € 2,50 per persoon. Reserveren kan via de website www.hetgroteboekvansinterklaas.nl. De opbrengst van de show is bestemd voor Casa Ana!

  Bent u benieuwd naar onze andere acties en plannen, houd dan onze Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/0529unites. Via deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

  Deelnemers en begeleiders van 0529 Unites

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.