Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Jos Siero en Anita Rietman voor de informatie over het vorige zoekplaatje in deze reeks. Jos Siero: “Het bruidspaar (archiefnummer GJ0057) in het Ommer Nieuws van 4 oktober jl. zijn mijn oom en tante. Hermannes Johannes Antonius (Herman) Rietman, geboren 23 juni 1937 te Ommen en Hendrika Josephina (Hetty) Siero, geboren 1 juni 1938 te Ommen (Hetty was jongste dochter van Carel Joseph Siero en Christina Johanna Fikkert). Zij woonden in Haelen (Limburg). Herman was werkzaam bij de PLEM en Hetty in de verpleging. Zij hebben 2 dochters (geboren in 1967 en 1968). Zij zijn beiden inmiddels overleden. Herman 20 april 2006 te Roermond en Hetty 30 april 2005 te Roermond.” Anita Rietman: “Ze zijn getrouwd op 18 oktober 1966 in Ommen.”

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0058, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Reacties met vermelding van archiefnummer ZZ0117 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Dit is het derde zoekplaatje uit deze reeks. De foto is in 1970 gemaakt in Dalfsen en bevat de notitie “bokje voor juf”. Wie is dit bruidspaar en waar is de foto gemaakt?

Met dank aan Jan Nijenkamp uit Broekland voor de informatie over het vorige zoekplaatje in deze reeks: “De dame op de foto (Ommer Nieuws week 38) is juffrouw Rietveld, leerkracht van de voormalige basisschool Aloysius in Heeten. Ze had de eerste klas onder haar hoede. Het betreft haar 40-jarig jubileum als onderwijzeres.”

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.