zoekplaatje van de week

  Met dank aan Jos Siero en Anita Rietman voor de informatie over het vorige zoekplaatje in deze reeks. Jos Siero: “Het bruidspaar (archiefnummer GJ0057) in het Ommer Nieuws van 4 oktober jl. zijn mijn oom en tante. Hermannes Johannes Antonius (Herman) Rietman, geboren 23 juni 1937 te Ommen en Hendrika Josephina (Hetty) Siero, geboren 1 juni 1938 te Ommen (Hetty was jongste dochter van Carel Joseph Siero en Christina Johanna Fikkert). Zij woonden in Haelen (Limburg). Herman was werkzaam bij de PLEM en Hetty in de verpleging. Zij hebben 2 dochters (geboren in 1967 en 1968). Zij zijn beiden inmiddels overleden. Herman 20 april 2006 te Roermond en Hetty 30 april 2005 te Roermond.” Anita Rietman: “Ze zijn getrouwd op 18 oktober 1966 in Ommen.”

  De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0058, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.