Home / winst voor korfballers dommerdieck

winst voor korfballers dommerdieck

D´Ommerdieck begon goed aan de wedstrijd : gelijk in de eerste minuut wist Martin Alteveer te scoren. Na 1-1 kon d’Ommerdieck een voorsprong opbouwen van 3-1. Centrum zorgde voor 3-2. Maar met goed opgezette aanvallen en een zuiver schot bracht d’Ommerdieck de stand op 6-2. De ruststand was 6-3.

In de tweede helft werd er om en om gescoord. D’Ommerdieck maakte 7-3, waarna het antwoord van Centrum er op volgde 7-4. Na 8-4, werd het 8-5 en na 9-5 zorgde Centrum voor 9-6. Gerja Eijkenaar kreeg veel ruimte en schoot raak, gevolgd door Agnes Compagner, die ook haar kans pakte. De stand was 11-6. Centrum gaf de moed niet op en maakte 11-7. Bij de stand 12-8 wisten Jasper Ekkelenkamp en Esther van Dijken te scoren, zodat d’Ommerdieck een riante voorsprong van 14-8 had. Daarna werd er weer om en om raak geschoten. De eindstand was 16-10.

Doelpuntenmakers: Gerja Eijkenaar 5x, Agnes Compagner 4x, Stefan van Veldhuizen 2x, Martin Alteveer 2x, Esther Van Dijken, Jasper Ekkelenkamp en Jasper Batterink.

Zaterdag 7 oktober speelt d’Ommerdieck om 15.15 uur thuis tegen Dos Kampen 4.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.