wildavond bij hotel and restaurant de zon

  Rene Kempers neemt u mee in de wereld van de jacht en vertelt op een boeiende wijze over de verschillende wildsoorten, hun leefgebied en recente ontwikkelingen in de wereld van de jacht. Chef Gerhard Müller zal de bereiding van zijn wildgerechten toelichten en de Sommelier zal tot slot de bijpassende wijnen presenteren.

  De ontvangst is tussen 18.30 – 19.00 uur. De kosten zijn 59.50 euro per persoon, exclusief dranken of wijnarrangement. Er zijn voor deze avond een beperkt aantal plekken, dus reserveren is noodzakelijk. Laat u verrassen en geniet van een culinaire beleving Voor meer informatie kunt u bellen met 0529-455550 of kijken op www.dezon.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.