wethouder uitslag positief over rapportage trefkoele

  Het onderzoek naar het imago en de klanttevredenheid van het kulturhus, over de periode 2014 -2017, vond dit voorjaar plaats onder circa 400 Dalfsenaren. Wethouder Uitslag : ”We hechten als gemeente aan een kulturhus als bruisend middelpunt in alle kernen. Ik waardeer het enorm dat het bestuur zich kwetsbaar opstelt en de gebruikers hun beleving vraagt en vraagt waar de verbeterpunten liggen. Het doet me deugd dat het rapport een mooi cijfer laat zien. Daarmee geven de gebruikers aan dat het ook hun kulturhus is geworden. De minpunten die er natuurlijk ook zijn, bieden mogelijkheden tot nóg verdere verbetering. Ik wens het bestuur veel succes en hoop dat ze op de goede weg blijven doorgaan”.

  Eerder die middag ontvingen uitgelote deelnemers aan de enquête van Kulturhus Trefkoele+ in het PlusCafé een waardebon van 25, 50 of 100 euro. Schepers dankte de winnaars voor hun deelname aan het onderzoek. “Met deze uitslagen van de enquête, waaraan ú meewerkte, heeft u ons geholpen en kunnen we, samen met onze partners, nog gerichter aan de slag met een goede invulling van ons Dalfser kulturhus, waar iedere Dalfsenaar terecht moet kunnen”.

  Uit het rapport komt over het algemeen een positief beeld over de Trefkoele+ naar voren. De rapportage kent ook enkele minpuntjes, zoals het klimaat in het gebouw tijdens warme dagen en de parkeergelegenheid bij grotere evenementen. “Voor ons aanleiding om daarmee de komende tijd aan de slag te gaan”, reageerde Schepers.

  De rapportage (samenvatting) kunt u hier lezen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.