Home / week van het landschap in het reestdal

week van het landschap in het reestdal

Naast een gezellig stamppottenbuffet, een interessante lezing ‘Bruggen over de Reest’ en de jaarlijkse Fruitpersdag, zijn er twee middagen met leuke activiteiten voor de kinderen. Tevens is er zowel een wandel- als een fietsexcursie door het eeuwenoude cultuurlandschap van het veelzijdige Reestdal. En vergeet ook niet de jaarlijkse Nacht van de Nacht. Voor alle bezoekers is er dus volop keuze om in dit mooie landschap de kleurrijke herfst te vieren.

Op de site www.landschapoverijssel.nl/activiteiten kun je zien waar en hoe laat welke activiteit plaatsvindt. Ook zie je daar of je je moet aanmelden en of er kosten aan verbonden zijn. Iedereen is uiteraard van harte welkom bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest. Kijk wel van tevoren even wanneer de activiteiten plaatsvinden om teleurstelling van een dichte deur te voorkomen.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.