Home / vrouwenelftal ozc ommen begonnen aan competitie

vrouwenelftal ozc ommen begonnen aan competitie

Op een haar na werd de volgende ronde van de bekercompetitie niet gehaald, maar werd al wel duidelijk dat de noodzakelijke verjonging van de eerste selectie goed heeft uitgepakt. Met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar ziet het er de komende jaren goed uit in Ommen.

Het is nog niet zo lang geleden dat vv OZC uitkwam in de 1e klasse en zelfs nog op de rand van de hoofdklasse heeft gestaan. Door het vertrek van een aantal spelers werd daarna een stapje terug gedaan naar de 2e Klasse C. Een klasse waar de Ommenaren een vaste waarde bleken te zijn.

Samen met de nieuwe trainer, Sander Volkerink en de uit de A-jeugd overgekomen Sharon Dunnewind, Judith Neef, Niamh Koggel, Roos Bakker, Luna van der Staay en Dionne Schoenmaker, de van OVC’21 overgestapte Inez Pat en nieuweling Tanja Hamhuis, werd de eerste competitiewedstrijd tegen Klarenbeek winnend worden afgesloten. Daarna kwam het eerste team van Heino op bezoek dat ondanks de gelijkopgaande wedstrijd met 0-2 de gelukkigste was. Kampioenskandidaat HZVV uit Hoogeveen bleek nog een maatje te groot. De komende wedstrijden zal OZC alle zeilen bij zetten om de benodigde punten te halen

Lees ook

‘Door de tijd’ het nieuwe boek over Ommen komt later uit

OMMEN – Door de coronapandemie zijn de pakketbezorgers drukker dan ooit. Ook in Ommen rijden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.