vilsteren probleemloos langs willemsoord

  “Hij speelde een prima wedstrijd, maar het zat achterin sowieso goed dicht. Nou ja en als je er toch staat. Nadat een serie mogelijkheden niet het gewenste resultaat opleverden was het met nog vijf minuutjes te gaan voor de thee eindelijk raak. Een hoekschop Stefan Hendriks zet koers richting de plaat van Blankenvoorde. Een hoofdknik en een fractie later ligt de bal in het net en gaan gele armen voor het eerst richting hemelzwerk.

  “Tijdens de pauze gaf ik aan dat we meer moesten pressen”, herinnert Zwinselman zich. “Dat werd goed opgepikt. We gaven niets weg en kwamen steeds beter in de wedstrijd. De van Lemelerveld overgekomen Niels Noordman en Jelle Niens heersten op het middenveld en van invaller Fedor Hendriks is bekend dat hij over een zesde zintuig beschikt binnen de krijtlijnen. De knie speelt wel eens op, maar zijn ‘torinstinct’ laat hem nooit in de steek. De 2-0 is een goal waar hij patent op heeft. Positie kiezen en van dichtbij intikken. Wedstrijd gespeeld en de trainer dik tevreden. “Goede pot, weinig weggegeven, ja, daar kan ik mee verder.”

  Stand 5A: Ulu Spor 5-15 (+29), IJhorst 5-15 (+11), Uffelte 5-12 (+8), Scheerwolde 5-12 (+8), Wapserveen 5-7, Vilsteren 5-6 (0), Giethoorn 5-6 (0), DVSV 5-4 (-2), DOS ’63 5-4 (-7), Blankenham 5-3, Kuinre 5-2 en Willemsoord 5-1.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.