Home / vier jongeren krijgen prijs uitgereikt bij ommer burgemeester

vier jongeren krijgen prijs uitgereikt bij ommer burgemeester

De ideeën van de jeugdige logen er niet om. De aandacht voor de zorg moet omhoog en een ziekenhuis in Ommen is wenselijk. De winkels moeten ’s avonds langer open. Er mag nog wel een haven komen in Ommen en Mc Donalds moet zich in Ommen vestigen. Het onderwijs moet gestimuleerd worden. Kortom, een dag burgemeester door deze jeugdigen en Ommen verandert grondig!

Op woensdag 4 oktober mogen de vier jeugdigen om 15.00 uur mee naar de burgemeester. Hij zal ze kort iets vertellen over het echte werk van de burgemeester en de gemeenteraad. Namens de ChristenUnie zal Marleen Hemstede de jongeren een prijsje uitreiken en bedanken voor hun spontane ideeën op de uitgaansmarkt.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.