Home / veno op leepheid en routine langs balkbrug

veno op leepheid en routine langs balkbrug

Getuige ook het eerste doelpunt. Veel misbaar in duel en de bal gaat op de stip.” Natuurlijk baalde Runherd, die zijn ploeg aardig zag beginnen in het voormalige Zuiderzeestadje, maar gaandeweg het duel steeds verder zag wegglijden. “We kregen goede kansen in het openingskwartier, maar Wouter Scholte en Freek Haverman zagen geen kans te scoren, daarna waren we onderliggende partij.”

Kantelpunt was de strafschop waaruit de openingsgoal uit viel. Arjan Deuzeman vergreep zich aan Lars de Boer, die maar wat graag naar de grond ging. Penalty. Guido Wind mocht de trekker over halen. Als Lars de Boer na de thee de thuisclub op 2-0 brengt ziet Runherd de bui al hangen. “Verschillende spelers gaven vandaag niet thuis en dan is VENO een maatje te groot voor ons. Het is een aardige ploeg, met een sterke spits, centrale middenvelder en snelle vleugelspelers. We probeerden nog wel onder de druk uit te voetballen, maar dat pakte averechts uit.” Mark Hofstede tekent voor het slotakkoord en bepaalt de eindstand op 3-0.

Stand 4E: Steenwijkerwold 4-12, Oranje Zwart 4-10, De Blesse 5-10, Pesse 3-9, Oldeholtpade 5-9, Ruinen 4-7, Balkbrug 5-7, Old Forward 4-6 (+6), VENO 4-6 (+3), Steenwijk 4-6 (-), Wacker 5-3, BEW 4-3, Kraggenburg 5-3 en RKO 5-0.

 

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.