Home / veel applaus voor deelnemers dalfsen got talent

veel applaus voor deelnemers dalfsen got talent

‘Dalfsen Got Talent’ is een evenement waarbij mensen van alle leeftijden, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, hun talenten konden showen in Trefkoele +. “Er zijn veertien optredens en ieder die kan zingen, acteren, goochelen, entertainen, dansen of andere talenten heeft, was welkom om hieraan deel te nemen”, zegt bedrijfsleider Emily Poppe.

“Wij, Inge Nooijen (Gemeente Dalfsen), Paula Bloo, presentatrice Gea Zandink (Philadelphia), Emiel Borger die het licht en het geluid verzorgt en ik, wilden een toegankelijk feest. Dat idee is op de Maatschappelijke Beursvloer vorig jaar ontstaan toen we met medewerkers van Philadelphia spraken. Nu het zo succesvol is, gaan wij ‘Dalfsen Got Talent’ zeker herhalen!”

De organisatie werkte samen met de gemeente Dalfsen, SMON, Philadelphia, RIBW, Rosengaerde, Sprank, Thuis, Het Zand, en Villa Kakelbond. Het geslaagde feest werd dubbel feest voor Rachel want zij werd op het podium toegezongen omdat ze jarig was! “Sommige talenten hebben echt een drempel overwonnen om dat podium op te gaan”, zegt Emily. Iedere deelnemer aan ‘Dalfsen Got Talent’ is dan ook winnaar!

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.