vechtruiters en ponyclub dalfsen organiseren clubkampioenschappen

  Om 10.30 uur verschijnt de eerste deelnemer, dressuur voor de pony’s aan de start. Rond de klok van 14.00 uur wordt er een verrassende clinic gegeven die u zeker niet wilt missen. Vervolgens start de dressuur voor de paarden én het springparcours voor de pony’s om 15.00 uur. Daarna is de prijsuitreiking om 16.00 uur.

  De verenigingen doen hun uiterste best om de toeschouwers en deelnemers een fantastische en sportieve dag aan te bieden. Belangstellenden zijn van harte welkom om de ambiance en de strijd om de beste ruiters en amazones bij te wonen; toegang is gratis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.