Home / vechtdal blues and rock vol variatie

vechtdal blues and rock vol variatie

Organisatoren Wim Bosch en Henri Grootenhuis waren vooraf bijzonder enthousiast dat zij Duketown Slim en In Trouble hadden weten te strikken voor de zevende editie van het festival. De artiesten deden de titel van het festival alle eer aan, want ze brachten een mooie mix van blues en heavy rock. 

Duketown Slim groeide op in de Brabantse stad ‘s-Hertogenbosch, wat ook zijn artiestennaam verklaart (de vrije vertaling van hertog van Den Bosch). Hij raakte in de ban van akoestische blues en de traditionele deltablues. Hij reist met zijn resonator gitaar, een koffertje vol bluesharpjes zo’n beetje alle festivals in bluesland af.

Dalfsenaar Wilko Lindeboom is de gitarist van In Trouble. De band zit qua repertoire meer in de rock van de jaren zestig en zeventig. Op de playlist stonden onder andere nummers van Lynyrd Skynyrd, Whitesnake, Queen en ZZ Top.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.