Home / tophandbal dalfsen treft tsjechische tegenstander

tophandbal dalfsen treft tsjechische tegenstander

Banik Most is inmiddels geen onbekende meer voor Morrenhof-Jansen Tophandbal Dalfsen. Tijdens het trainingskamp in Most, ter voorbereiding op het huidige seizoen, trof het Banik Most al. Banik was toen de betere ploeg. Inmiddels is de ploeg van coach Monique Tijsterman al veel beter ingespeeld waarmee de kans op een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoort.

Met de steun van een volle Trefkoele+ kan het opnieuw een spectaculaire wedstrijd worden. Een goede uitslag moet de basis zijn om vol vertrouwen af te reizen naar Tsjechië voor de return op 21 oktober. Kaarten voor de thuiswedstrijd zijn te koop via de speciale link op de homepagina van www.tophandbal-dalfsen.nl.

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.