Home / tekenen en schilderen voor kinderen en tieners

tekenen en schilderen voor kinderen en tieners

Ben je 8 tot 12 jaar oud en houd je van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is deze cursus helemaal iets voor jou. Er wordt met verschillende materialen gewerkt: houtskool, potlood, krijt, acrylverf et cetera. Je kijkt ook naar het werk van grote kunstenaars en leert zelf ook te kijken als een kunstenaar. Licht en schaduw, grote lijnen en détail, werkelijkheid of fantasie, in de kunst kan alles!

Net als in de 8+groep, gaat het ook in de 12+groep om de ontwikkeling van de eigen creativiteit. In deze groep is er nog meer ruimte voor eigen ideeën en materiaalkeuze, maar je gaat ook aan de slag met thema’s en opdrachten, zodat je nieuwe dingen probeert en leert. Je krijgt handige tips en tricks.

De cursus wordt gehouden aan het Grutterserf 7 te Dalfsen in de weken 44 t/m 48, één keer per week. 8+: maandag / woensdag /donderdag, 15:30 – 17:00 uur. 12+: dinsdag / vrijdag 19:30 – 21:00 uur (geef aan op welke dag(en) je kunt, dan wordt de cursus op de meest geschikte dag gepland).

Informatie:
www.facebook.com/kunstkeuken, Ellen Brouwer: tel. 06 2887 1326.

Opgave:
creatieveontwikkeling@kpnmail.nl

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.