suri special twee jaar in ommen

  Joyce Bakker vertelt: ”Het pand aan de Bermerstraat 18 is flink verbouwd, en zo aangepast dat we continue contact met de gasten kunnen hebben. Doorkijken zorgen ervoor dat klanten ons in de keuken kunnen zien werken waardoor zij kunnen meegenieten van onze liefde en passie voor het bereiden van maaltijden van Surinaamse origine.

  De start ging een beetje stroef, want het Surinaamse gerecht kom je hier bijna niet tegen, dus moet de bevolking daar even aan wennen, maar nu gaat het boven verwachting goed. Natuurlijk ook de uitzending van Rob Geus van de SmaakPolitie ons een behoorlijk stuk reclame gebracht. We zijn er best trots op dat wij als enige Ommer onderneming het certificaat in ontvangst mochten nemen. Het is een beloning voor de wijze waarop wij onze hygiëne hoog in het vaandel houden.”

  Suri Special heeft een uitgebreide kaart voor afhaalmaaltijden en wilt u thuis een feestje organiseren dan behoort catering ook tot de mogelijkheden. Om het tweejarig bestaan te vieren heeft Suri Special op zaterdag 28 en zondag 29 oktober een speciaal menu samengesteld. Kom en proef de smaak van de tropen!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.