succesvolle collecte fonds verstandelijk gehandicapten in dalfsen

  Fonds verstandelijk gehandicapten wil dat deze mensen kunnen meedoen in de maatschappij. Er gaat geld naar initiatieven zoals de aanschaf van een duofiets voor een zorgboerderij, het organiseren van theater- en schildercursussen op maat en aangepast speelmaterialen voor kinderen met een beperking. Het Fonds draagt ook bij aan werkweken, vakanties of een aangepaste schoolreis om zo mensen met een verstandelijke beperking ongedwongen te laten genieten.

  Collectant gemist? Op www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl kan online gedoneerd worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.