Home / stichting sprank sluit logeerhuizen in dalfsen

stichting sprank sluit logeerhuizen in dalfsen

Alles overwegende is besloten om de logeerhuizen in Dalfsen en Zuidhorn te sluiten per 1 januari 2018. Het besluit wordt unaniem gedragen door de ondernemingsraad en de centrale cliëntenraad. De sluiting van de logeerhuizen heeft impact op ongeveer vijftig logés en hun ouders/wettelijke vertegenwoordigers. Daarom gaat Sprank in afstemming met de ouders/vertegenwoordigers, de gemeente, sociale wijkteams en het zorgkantoor op zoek naar het vinden van de juiste vervangende ondersteuning voor de logés. De cliënten en hun ouders/wettelijke vertegenwoordigers zijn woensdag 27 september geïnformeerd. Voor de zestien medewerkers is het sociaal plan van toepassing.

Stichting Sprank
Sprank biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. In 17 gemeenten in Nederland begeleidt zij bijna 600 cliënten. Sprank biedt ambulante begeleiding, gezinsbegeleiding, begeleiding op woonlocaties en dagbestedingen. Bij Sprank werken christenen in hart en zorg. Vanuit geloof kunnen medewerkers en cliënten elkaar begrijpen, steunen en inspireren. www.stichtingsprank.nl

Lees ook

Kevelaerlof door de Sallandse Broederschap

OMMEN/RAALTE – Op zondag 3 oktober vindt weer het jaarlijkse Kevelaerlof plaats in de basiliek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.