sportrijk gaat voor een nieuwe aanpak

  ClubJoy biedt uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s, voor elke sporter die wil werken aan conditie, figuur, balans of gewoon lekker wil bewegen is er een perfecte workout. Er zijn tien verschillende lesprogramma’s, zoals b.v. Dance, Power, Step, Yoga, Cycle, Challenge en Core. Er zijn zeker overeenkomsten met Les Mills, maar de verfrissende aanpak van ClubJoy geeft de sporter een net even andere sportbeleving. De muziek wordt, in tegenstelling tot de muziek van Les Mills, uitgevoerd door de originele artiesten.
  Al meer dan 500 clubs hebben gekozen voor kwaliteit, passie voor het vak en vooral fun en hebben zich aangesloten bij ClubJoy. Sportrijk gaat samen met ClubJoy voor verantwoord sporten waarbij plezier en passie voorop staan. Samen werken aan fit & gezond, maar op een zo leuk mogelijke manier.
  Alle leden van Sportrijk hebben in een energieke lancering al kennisgemaakt met ClubJoy. Het bestaande lesrooster wordt zoveel mogelijk gehandhaafd, maar de lessen krijgen allemaal andere namen. Dat is allemaal op de geheel vernieuwde website www.sportrijk.nl te vinden.

  AANBIEDINGEN
  Ook ClubJoy ervaren? Doe een GRATIS proefles! Of kom een MAAND GRATIS sporten!
  Kom naar de Brink 35 in Ommen. Laat je informeren over ClubJoy en alle andere faciliteiten van Sportrijk. De koffie staat klaar!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.