Home / spaans concert op viool en accordeon

spaans concert op viool en accordeon

Jeanine van Amsterdam en haar broer Vincent, respectievelijk viool en accordeon, spelen in een ongebruikelijke doch prachtig klinkende combinatie van instrumenten. Zij voeren werken uit van acht componisten, onder anderen De Falla, Granados, De Sarasate en Piazzolla. Het duo was al te horen tijdens onder andere het Grachten Festival, het Jeanine Jansen Festival en het Emmy Verhey Festival.

Vanwege het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden nodig. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 15 euro.

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.