Home / schaakvereniging het zwarte paard blij met intertoys

schaakvereniging het zwarte paard blij met intertoys

Michiel de Groot van Intertoys Ommen, een van de jeugdsponsoren van HZP had begrip voor de zware financiele last voor HZP en stak een helpende hand toe. Hij leverde nieuwe schaakstukken, die volledig voldoen aan de eisen van de internationale schaakbond, en de allernieuwste klokken tegen een absoluut lage inkoopprijs.

HZP voldoet daarmee weer aan de nieuwste eisen van de schaakbond en kan donderdags weer elke tegenstander ontvangen in het Ommer schaaklokaal in het Hervormd Centrum. “Alles ziet er weer piekfijn uit met dank aan Michiel de Groot van Intertoys Ommen” aldus HZP.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.