schaakvereniging het zwarte paard blij met intertoys

  Michiel de Groot van Intertoys Ommen, een van de jeugdsponsoren van HZP had begrip voor de zware financiele last voor HZP en stak een helpende hand toe. Hij leverde nieuwe schaakstukken, die volledig voldoen aan de eisen van de internationale schaakbond, en de allernieuwste klokken tegen een absoluut lage inkoopprijs.

  HZP voldoet daarmee weer aan de nieuwste eisen van de schaakbond en kan donderdags weer elke tegenstander ontvangen in het Ommer schaaklokaal in het Hervormd Centrum. “Alles ziet er weer piekfijn uit met dank aan Michiel de Groot van Intertoys Ommen” aldus HZP.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.