rookworst van keurslager veltmaat bekroond met goud

  Elk jaar weer steekt Keurslager Veltmaat veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Een vakman gaat nu eenmaal altijd voor het lekkerste product. “Voor ons is de wedstrijd ook altijd spannend omdat de rookworst op heel veel punten gekeurd word, vooral smaak is een belangrijk onderdeel. Wanneer daar een kleine afwijking in zit word het product zeker geen goud”, vertelt Keurslager Veltmaat.

  Goud in handen
  “In ons bedrijf worden de rookworsten nog op de traditionele manier gerookt. De samenstelling van de rookworst is al die jaren nog nooit gewijzigd. Wat goed id moet goed blijven.”, vertelt de enthousiaste ondernemer.

  Proeven!
  Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 9 t/m 14 oktober de tweede rookworst gratis. Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door Keurslager Veltmaat.

  Jaarlijkse rookworstkeuring
  De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de rookworstkeuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op de juiste ‘bite’, kleur, samenstelling, geur en smaak. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.