poll wij moeten meer gebruik maken van lokale voedselketen

  Stadsboerin Annette Harberink zegt: “Van oudsher zorgden de boeren voor de stad en de stad voor de boeren”.

  “Een goed initiatief. Boeren hebben het al moeilijk, verdienen vaak weinig. Ze zouden niet alleen bij Fooddock moeten verkopen, maar ook in buurten en wijken”, zegt een bezoeker. En een ander: “Mooi dat die pure producten hier nu te verkrijgen zijn.”

  Wij zijn benieuwd naar uw mening. Waarom zou je van ver halen wat je van dichtbij kunt krijgen? Of maakt het u niet uit zolang de prijzen maar niet te veel verschillen. Laat het ons weten!

  [poll id=212]

  Anoniem reageren op het internet moet kunnen
  De meningen blijven verdeeld. 54% is het eens met de stelling dat anoniem reageren moet kunnen. “Wie zegt dat als er een naam bij staat dat dit de echte naam is? Het is vanuit mijn werk niet toegestaan om met naam te reageren en zo zijn er velen. Inhoud is toch belangrijker dan wie het schrijft?” Schrijft een lezer van onze website. Op de sites van Salland en Vechtdal is en blijft iedere lezer vrij om zowel anoniem als met hun eigen naam te schrijven.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.