Home / pleeggezinnen gezocht in ommen

pleeggezinnen gezocht in ommen

Op woensdag 8 november om 19.30 uur houdt Trias in het gemeentehuis van Ommen (Chevalleraustraat 2) een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over pleegzorg.

Esther Rooseboom van Trias Pleegzorg: “Op dit moment hebben we plek nodig voor een meisje van 15 dat in Ommen op school zit. Tot nu toe is het niet gelukt een passende plek te vinden. Nieuwe pleeggezinnen blijven dus hard nodig zodat kinderen zoveel mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.”

”Vaak denken mensen dat je als pleegouder iets speciaals moet kunnen. We zoeken juist gewone mensen die zich in willen zetten voor een bijzonder kind. Stabiliteit en veiligheid kunnen bieden en openstaan voor samenwerking. Alleenstaand, getrouwd of samenwonend, homo of hetero, (buitenshuis )werkend of thuis, met of zonder eigen kinderen; het kan allemaal. In persoonlijke gesprekken screenen we en kijken we wat elk gezin kan bieden.

Pleegzorgbegeleiders geven woensdag 8 november informatie over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject en de ondersteuning die Trias pleeggezinnen biedt. Ervaren pleegouders geven een kijkje in het reilen en zeilen van een pleeggezin.

Voor aanmelden of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Trias Pleegzorg via (038) 456 46 00 / voorpleegouders@trias-groep.nl of kijk op www.trias-groep.nl

 

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.