Home / plankenkoorts nieuwleusen volop aan het reperteren

plankenkoorts nieuwleusen volop aan het reperteren

Daarnaast speelt de Nieuwleusener toneelvereniging al op 8 november vanwege een speciale herfstactie voor de Ondernemersvereniging “Actief Nieuwleusen”. Het nieuwe stuk is een klucht in drie bedrijven, geschreven door Evelien Evers. De traditioneel vol bezette avonden zullen weer bol staan van de hilariteit.

Het 45-jarige Plankenkoorts Nieuwleusen is één van de eerste toneelverenigingen die het toneelseizoen aftrapt. Kaarten zijn te reserveren via www.plankenkoortsnieuwleusen.nl of bij Bloemisterij Stegerman (0529-483171 en Beltman’s Woodworks (06-11440924).

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.