oudleusense tweelingbroers exposeren public expo in zwolle

  Dennie Boxem is sinds januari de nieuwe organisator van ‘Public Expo’ en maakt van de opening een hele happening van hapjes, live muziek en kunstenaars uit Zwolle en omgeving. Boxem maakt graag duo-exposities; “Naast genieten van twee kunstenaars kan een mooie combinatie een verhaal vertellen die minstens even spannend is”.

  Wat de komende expositie extra bijzonder maakt, is het gebrek aan verschil in de kunstwerken van de twee broers. “Ook in hun impressionistische landschappen zijn de overeenkomsten soms zo groot, dat er slechts in de toets, verfbehandeling en perspectief subtiele verschillen zijn te onderscheiden, echt uniek!” aldus de enthousiaste Boxem.

  Naast een selectie van kunstwerken worden ‘Public Expo’ bezoekers voorzien van een hapje, live muziek van Max & Maria en korting op alle maaltijden van grandcafé Public. Daarnaast zijn de kunstenaars aanwezig.

  Tot 6 november kunt u genieten van de expositie ‘Groei’ van de kunstenaars Tosca van den Braak en Hans Mateboer. Grandcafé Public kunt u vinden aan de Blijmarkt 23 tegenover museum De Fundatie. Mocht u op de hoogte willen blijven, ‘Public Expo’ is te volgen op www.facebook.com/expopubliczwolle.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.