Home / nieuwe deadline ommer nieuws en oprechte dalfser courant redactie graag eerder aanleveren

nieuwe deadline ommer nieuws en oprechte dalfser courant redactie graag eerder aanleveren

Vaak ontvangen we in het weekend voorafgaand aan een uitgave nog vele aankondigingen. Het zal ons zo meteen aan tijd ontberen om die allemaal nog te verwerken voor de krant van die week. Wij vragen daarom om aankondigingen voor de krant in het vervolg uiterlijk donderdag bij ons te laten binnen komen. We kunnen onze tijd op maandag dan gebruiken voor de verslagen van het weekend (die nog wel gewoon tot maandagmiddag 9.00 uur mogen worden aangeleverd). Tevens zullen wij in het vervolg strengere eisen aan foto’s moeten stellen. Zonder in al te technische bewoorden te verzanden, vragen wij daarom om foto’s van minimaal 1 MB, het liefst met een digitaal fototoestel (dus niet met een mobieltje) gemaakt.
Natuurlijk zullen we in het begin niet al te streng zijn, we werken ook (af en toe) in het weekend, maar aangezien we op vrijdag al tachtig procent van de krant zullen vormgeven, loopt u bij late aanlevering een groot risico dat de aankondiging niet geplaatst kan worden. Wij vragen om uw begrip.

Lees ook

Ommen krijgt van Hoge Raad gelijk rond forensenbelasting

OMMEN – De gemeente Ommen is alsnog in het gelijk gesteld in de kwestie rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.