Home / nacht van de nacht in dalfsen

nacht van de nacht in dalfsen

Daarnaast is er een heuse verhalenwedstrijd voor jong en oud. Het beste en spannendste verhaal wordt tijdens de Nacht van de Nacht door een professionele voorlezer voorgedragen. De aanlevertermijn is verlengd tot en met 11 oktober 2017.

Iedere inwoner van de gemeente Dalfsen mag aan de ‘Nacht van de Nacht-Verhalenwedstrijd’ meedoen! Jong én oud. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen. Er zijn twee schrijfcategorieën, zodat iedereen een eerlijke kans heeft om te winnen. Welke categorieën dat zijn, staat op www.dalfsen.nl/wedstrijd. Uiteraard staan hier ook alle voorwaarden van de schrijfwedstrijd op.

In samenwerking met Café-restaurant Het Boskamp in Dalfsen wordt de Nacht van de Nacht ‘gevierd’ met onder meer een spannende huifkartocht langs het bos. Maar ook de natuurgidsen zijn er weer voor een wandeling in het donker.

Lees ook

Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

DALFSEN – Vanaf 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan zijn of haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.