Home / muziekschool pianoforte houdt open dag in dalfsen

muziekschool pianoforte houdt open dag in dalfsen

Muziekschool Pianoforte is geen ouderwetse muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden. Iedereen kan er lessen volgen, kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Het belooft een middag vol activiteiten te worden waar iedereen, jong en oud, kennis kan maken met het aanbod van de muziekschool. Het docententeam zal tijdens de open dag aanwezig zijn en de bezoekers trakteren op interessante workshops waar men geheel vrijblijvend aan kan deelnemen.

Speciaal voor kinderen op de basisschool, met weinig tot geen ervaring met muziek, heeft muziekschool Pianoforte een kennismakingscursus van vijf lessen opgezet. Puur om te ontdekken of het kind muziekgevoel heeft en plezier beleeft aan muziek maken. Deelnemen kan vanaf 5 jaar! Er is keuze uit de volgende lespakketten: Zang| Let’s sing!, Gitaar| Let’s play guitar!, Viool| Ontdek de viool!, Dwarsfluit| Let’s flut!, Drum Let’s drum! (en djembé). De kosten bedragen 6 euro per les. Pianoforte verzorgt muzieklessen in Hardenberg, Den Ham, Ommen, Nijverdal, Vriezenveen/Westerhaar, Vroomshoop en nu dus ook in Dalfsen.

Er zijn momenteel geen wachtlijsten, er kan direct begonnen worden met een instrument naar keuze. Maak kennis met de docenten en schrijf je in voor een proefles via info@muziekschoolpianoforte.nl of bel 06-14436332.

Lees ook

Werkzaamheden voorplein gemeentehuis Dalfsen gestart

DALFSEN – Afgelopen week is de renovatie van het voorplein van het gemeentehuis gestart. Medewerkers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.