morrenhof jansen opent deuren van nieuw bedrijfspand dalfsen

  Het nieuwe pand is energieneutraal en voorzien van de meest duurzame technieken. En daarmee is het bedrijf, als een van de weinige bedrijven in Nederland, GPR en Maatlat gecertificeerd.

  Trots
  “We zijn enorm trots op ons nieuwe bedrijfspand. Samen, met partners en medewerkers, hebben we een mooi resultaat neergezet. We hebben ervoor gekozen om de avond, voorafgaand aan de officiële opening, een pre-opening voor het personeel te houden. Onze medewerkers zijn de kracht binnen ons bedrijf en aan hen de eer om als eerste het bedrijfspand feestelijk te openen,” vertelt Erdy Jansen.

  Transparant en duurzaam
  Het nieuwe bedrijfspand van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is gevestigd aan De Vesting 34 in Dalfsen. Het bedrijfspand heeft een transparante uitstraling en is voorzien van de nieuwste duurzame technieken. Ook in het gebouw zijn deze technieken op een mooie en zichtbare wijze in het gebouw verwerkt. “Ik ben gestart met Harrie Morrenhof in ons schuurtje aan de Uithoek in Dalfsen. En nu, 37 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met een drietal vestigingen in Gramsbergen, Vriezenveen en Dalfsen. Met ruim 150 medewerkers en 29000 klanten, werken we elke dag aan installatieprojecten, van utiliteit tot de meest luxueuze villa’s. Van bewezen technieken tot innovaties. Vrijdag, de officiële opening, is dan ook bijzonder moment voor ons,” licht Klaas Jansen toe.

  Open huis met de buren
  Op zaterdag 4 november tussen 10.00 – 16.00 uur organiseert Morrenhof-Jansen installatiebedrijven samen met de buren Schippers Bouwcenter, South West Tours, Robos Contract Furniture en Bouwtektuur een open huis. Iedereen is dan van harte welkom om binnen te kijken bij de vijf Dalfser bedrijven. Er zijn diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.