mooie ontmoetingen tijdens dag van het huren

  Samen actief in het Vechtdal
  Buiten was het koud en nat, maar binnen was de temperatuur aangenaam en was het reuze gezellig. Na een warm welkom met koffie, thee en échte ‘Ommer Koeke’ begon een aantal dappere fietsers ondanks de regen toch aan de uitgezette fietsroute door het mooie Vechtdal. De tocht leidde hen via Giethmen en de stuw bij Vilsteren naar het pondje in Hessum. Na afloop genoten ze samen van een kop warme chocolademelk om weer op te warmen.

  Waardevolle gesprekken
  Aan tafel ontmoetten buren en bekenden elkaar en dat zorgde voor een goede sfeer. Onder het genot van een grote stapel vers gebakken pannenkoeken praatten zij bij met elkaar en met medewerkers van De Veste. Dat leverde een hoop tevreden gezichten en waardevolle gesprekken op. Magic John zorgde tijdens het eten voor de nodige magie en creëerde de meest creatieve ballonbeesten.

  Uitreiking kleurwedstrijd
  Huurders die niet meefietsten volgden een workshop van WerkPlekPlus. Geheel in het thema wonen beschilderden ze een houten huisje en lieten ze hun creativiteit de vrije loop. Aan het eind van de middag werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Wijkconsulent Rianne Weggemans reikte de prijzen uit aan de vier trotse winnaars. Uitgelaten toonden zij de gewonnen prijzen aan hun broertjes, zusjes en ouders.

  In heel Nederland
  Tijdens de Dag van het Huren organiseerden woningcorporaties in heel Nederland verschillende activiteiten in wijken, dorpen en steden. Ontmoeting stond daarbij centraal. De Dag van het Huren is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes.

  Meer informatie is te vinden op: www.aedes.nl/dagvanhethuren

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.