mhc dalfsen houdt halloweenspooktocht bij jopies groene wereld

  ’s Avonds was er, zoals vanouds, de spooktocht, maar wel met wijzigingen. De Dalfser hockeyers en hockeysters (leeftijd 9 tot en met 16 jaar) werden niet naar Gerner gestuurd. Het parcours en de opzet van het programma waren iets gewijzigd door Karen Verhoeven en Caroline Slootweg, de leading ladies achter Halloween. In overleg met Jopies Groene Wereld/Enjoy was de route van de spooktocht op hun terrein. Ook geen Lord of Darkness deze keer, maar wel vele andere spannende acts, die de kinderen behoorlijk aan het schrikken brachten. Zoals altijd worden veel groepjes begeleid door een ouder. Pas vanaf de C-leeftijd mogen de kinderen zonder begeleider de spooktocht maken. Terug in het clubhuis was er voor de kinderen een spetterende disco.

  Het Halloweenfeest was, net als het Herfsttoernooi vorige week, een mooie onderbreking van de competitie, die komend weekend weer start. Tot en met december spelen de Dalfser hockeyers dan op het veld. In december begint de zaalcompetitie weer.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.