Home / lokale partij ommen houdt inloopuurtje in beerzerveld

lokale partij ommen houdt inloopuurtje in beerzerveld

Dit inloopuurtje is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen. In de komende vergaderingen gaat het vooral over de financiën van de gemeente Ommen. De financiële resultaten van 2017 en de begroting van 2018 staan op de agenda. De LPO hoort graag hoe u daar over denkt. Het inloopuurtje zal gehouden worden in Café-Restaurant Beerzerveld aan de Van Alewijkstraat in Beerzerveld. Iedereen is daar welkom.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.