lemele komt sneu weg in rijssen

  Maxim van Straaten was de boosdoener die Ruan Weelink voor het eerst wist te verslaan. Doelman Ronny Nijland voorkomt met enkele indrukwekkende safes dat kanonskogels van Remon Kleinlugtenbeld het net teisteren, maar gezien het spelbeeld was de 1-1 een terechte stand, die meegenomen werd richting thee. Na de onderbreking was Lemele enkele keren vanuit de omschakeling dicht bij een tweede treffer, maar die bleef uit. Ondertussen ontwikkelde Khybar Kobakiwal zich tot kwelgeest van de afweer van de bezoekers.

  Erger werd voorkomen tot een minuutje of acht voor tijd. Op de turbo naar de achterlijn en volgens het welbekende voetbal abc’tje terugtrekken op Van Straaten, die voor de tweede keer deze middag doeltreffend was. Na de 2-1 perste de ploeg van trainer Werner Pluim er nog een slotoffensief uit dat geen effect had. Een onbeslist had de verhouding beter weergegeven, maar ja, je krijgt niet altijd wat je verdient.

  Stand 4D: Daarle 4-12, PH 3-9, Bruchterveld 3-9, Avereest 4-9, SC Rijssen 3-6, DKB 4-6, Rijssen Vooruit 3-4, BZSV Blauwwitters 3-3, Lemele 3-3, MVV ’69 4-3, SVV ’56 4-2, DRC ’12 4-1 en Daarlerveen 4-0.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.