leer zweefvliegen voor de helft van het geld

  De lessen kunnen eventueel gevolgd worden bij Aeroclub Salland in Lemelerveld. iFly is speciaal bedoeld voor havo- of vwo-scholieren met ten minste wiskunde en natuurkunde in hun vakkenpakket. Ze mogen nog geen vliegervaring hebben en ze moeten voldoen aan de medische voorwaarden voor de burgerluchtvaart.

  Jeugdige iFly-zweefvliegers kunnen rekenen op een forse tegemoetkoming in de cursuskosten, een gratis theorie- en logboekje en korting op het KNVvL lidmaatschap. Bij elkaar loopt het voordeel op tot bijna 300 euro. De kandidaten kunnen zich tot en met 15 januari 2018 aanmelden via het inschrijfformulier op www.ifly.zweefportaal.nl. Tot nu toe was de vraag elk jaar groter dan het aanbod. Gemiddeld kon de helft van de aanvragen een positief antwoord krijgen. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.