koren treden gezamenlijk op in dalfsen

  “De zomer van 2017 lijkt voorbij. Herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren……… Een liedje dat we allemaal kennen, jong en oud. Muziek verbindt, maar hoe dan? En is het mogelijk om een Jongenskoor met een Vrouwenkoor te verbinden? Dit is een mooie uitdaging die we zaterdag 14 oktober in de Grote Kerk te Dalfsen samen aangaan met een After Summer –concert.

  De koren wisselen elkaar af met klassieke koormuziek van o.m. Mozart en Rachmaninov. Zijn 6 koorstukken worden in het Russisch gezongen. Maar ook Rossini en Duruflé en anderen komen voorbij. Op piano en orgel begeleiden Henriëtte Prins en Adriaan Koops de koren. Voor Dalfsen en wijde omgeving is het Jongenskoor onder leiding van Henk Ophoff een begrip. Vrouwenkoor Sarabande is voor Dalfsen tamelijk onbekend ofschoon de dames sinds enige jaren wekelijks repeteren met dirigent Joan Jonkman in de plaatselijke voormalige Synagoge. Weet u van harte welkom bij dit gratis concert (wel collecte na afloop). Meer info op www.vrouwenkoorsarabande.nl en www.jongenskoordalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.