ko scheele positief

  Onlangs was John de Wolf, bekend oud-voetballer, in Ommen. Nu vroegen mensen mij waarom ik, als fanatiek Ajaxfan, naar die bijeenkomst ging. De bijeenkomst was georganiseerd door Niels Smulders, de oprichter van Arbopositief Ommen. Arbopositief probeert mensen die werkloos zijn te motiveren om niet bij te pakken neer te zitten. Je kan wat, wil dan ook wat! John de Wolf is landelijk ambassadeur voor de aanpak van werklozen 50+. Hij gaf aan dat het belangrijk is dat je in zelf blijft geloven. Blijf positief, geloof in jezelf en zet door! Zo kenden we hem ook als voetballer.

  Arbopositief is een welkome kans voor een werkloze, ook als hij jonger is dan 50 jaar. Als groep praat je over kansen, maar ook praktisch over je sollicitatie, je brief, het gesprek. Elke veertien dagen vanaf 10 oktober is er van 10 tot 12 uur bijeenkomst in De Kern, kijk maar eens op www.arbopositief.nl.

  Wat ik extra positief vind aan hun benadering is hun insteek. Men gaat niet uit van wat je niet kan, maar wat je wel kan. En Gert? Natuurlijk kan hij zijn oude werk niet meer doen. Maar met zijn kennis en ervaring is hij waardevol voor de inkoop en voor de begeleiding van jonge stukadoors. Hij is met een kleine indienstnemingsubsidie nu geplaatst bij een bedrijf. Ook voor hem is er werk in Ommen!

  Ko Scheele Ko.scheele@ommen.nl 

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.