Home / kindermiddag heksensoep maken bij de koppel

kindermiddag heksensoep maken bij de koppel

Wie durft er samen heksensoep te maken? Van lokale groenten, kruiden en een snufje magie brouw je de lekkerste soep. Als je het leuk vindt, mag je verkleed komen! De leiding is in handen van Janet Bouwhuis. Janet is gek op koken en werkt graag met kinderen. Zij verzorgt een groot aantal kindermiddagen bij De Koppel. Voor de heksensoep worden o.a. uien, wortelen en courgettes gebruikt. Als de soep klaar is, gaan de kinderen de soep gezamenlijk opeten.

Zin in deze smaakvolle middag? Geef je dan uiterlijk 26 oktober op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.