Home / kindercursus toneelspelen in hardenberg en bergentheim

kindercursus toneelspelen in hardenberg en bergentheim

In deze 7-weekse cursus speel je verschillende rollen en verhalen met andere kinderen, want toneelspelen doe je samen! Je praat als een oude man, loopt als echte koningin en gedraagt je een beetje als een échte acteur. Het enige wat je nodig hebt is veel fantasie en heel veel zin om toneel te spelen. Aan het einde van de cursus treden de kinderen op voor vrienden en familie.

De cursus start vanaf woensdag 1 november van 15.15 tot 16.45 uur in Hardenberg/Marslanden en van 13.00 tot 14.30 uur in Bergentheim. De kosten zijn € 7,50 voor de gehele cursus. Aanmelden kan via www.hardenbergkids.nl tot uiterlijk 20 oktober.

Lees ook

‘Door de tijd’ het nieuwe boek over Ommen komt later uit

OMMEN – Door de coronapandemie zijn de pakketbezorgers drukker dan ooit. Ook in Ommen rijden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.