kijk en voordeeldag bij kontrast sport en wellness

  Onder het genot van een drankje worden de mogelijkheden voor een lidmaatschap uitgelegd in ons totaal vernieuwde Sportcafé. Een regulier lidmaatschap ga je aan voor drie maanden met een maandelijkse verlenging van één maand. Bij inschrijvingen op 4 november is er geen inschrijfgeld en als je je inschrijft voor een looptijd van 6 maanden krijg je de 7e maand cadeau.

  Gratis Body-analyse 
  Kontrast beschikt over een Tanita Body-analyser. De testpersoon hoeft alleen schoenen en sokken uit te doen, op de weegschaal te gaan staan en de handgrepen vast te houden. Vervolgens worden meer dan 30 metingen uitgevoerd binnen 20 seconden. Na de meting weet je niet alleen je gewicht en je vetpercentage, maar ook alles over vochtgehalte, spiermassa, links-rechts verhoudingen, botmassa, metabolische leeftijd, orgaanvet en nog veel meer. Hier wordt ook je bloeddruk gemeten. Deelnemers kunnen de uitslagen thuis online nog eens rustig nalezen.
  Na de analyses krijgen de deelnemers een persoonlijk beweegadvies op basis van wensen, doelen en mogelijkheden.

  Rondleiding en aanbieding Sauna Kontrast
  Veel mensen kennen Sauna Kontrast nog niet of hebben de sauna nog nooit gezien. Laat je deze dag eens rondleiden door de hele accommodatie en voorlichten over hoe je de sauna kunt gaan gebruiken, met een lidmaatschap of met een los bezoek. Voor de periode van 4 t/m 18 november geldt de niet-leden-aanbieding: 10 keer naar de sauna voor slechts € 100.- De kaarten zijn een jaar geldig en zijn niet persoonsgebonden.

  Fysio Mobliae in Kontrast
  Bij blessures of klachten is het noodzaak om adequaat te handelen. Heb je een blessure opgelopen of ervaar je lichamelijke klachten, wacht dan niet tot deze erger worden. Op 4 november kun je Fysio Mobilae bezoeken zonder afspraak, geheel kosteloos. Na een gesprek/onderzoek van ongeveer 10 minuten wordt er gekeken welk behandelplan bij u past.

  Kontrast Sport & Wellness is te vinden aan de Haersolteweg 23 in Dalfsen, tel. 0529-434447. Bezoek ook eens de site www.kontrastdalfsen.nl voor een goed overzicht van de mogelijkheden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.