jos wilms stopt als voorzitter van lemelerveldse handbalvereniging auto van ewijk lhc

  Jos Wilms heeft in 2002 de voorzittersrol overgenomen van Coos Jansen. Ooit is hij op 18-jarige leeftijd als speler gestart bij het toenmalige herenteam. Al snel werd dat uitgebreid met het trainen en coachen van jeugd en de zitting in diverse commissies. Nadat hij stopte als speler is hij jarenlang trainer geweest van dames 1. Na deze periode werd Jos gevraagd als voorzitter van het bestuur van Auto van Ewijk/LHC. “Deze rol is hem op het lijf geschreven. Met zijn betrokken persoonlijkheid, die met passie en beleving mensen wist te enthousiasmeren voor onze vereniging”, aldus Nicole van Oene. Naast het voorzitterschap is Jos als scheidsrechter actief en zit hij namens de handbal in de Stichting Sportbelangen Lemelerveld.

  Niet alleen Jos is een gepassioneerd handbalman, het hele gezin Wilms handbalt en is binnen de vereniging actief. Erna, de vrouw van Jos, en hun vier dochters handballen. Maar dat niet alleen, er wordt training gegeven, gecoacht en er worden kaderfuncties ingevuld! Het is ze met de paplepel ingegoten om het zo maar te zeggen.

  Handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC staat bekend als een mooie, gezonde en vooral gezellige vereniging. Ons kent ons. De lijntjes binnen de vereniging zijn kort. Speelsters, trainers, coaches en kader spreken elkaar regelmatig. “De saamhorigheid, we zijn samen een vereniging, is mede door Jos Wilms zo gegroeid”. 

  Tijdens de afscheidsreceptie van zaterdag 28 oktober is er een borrel gedronken op 15 jaar voorzitterschap en zijn er herinneringen opgehaald. Als verrassing heeft Jos de vereniging drie trainingspoppen geschonken. Daar kunnen de teams naar hartenlust mee trainen. 

  Jos blijft als scheidsrechter en in verschillende commissies actief betrokken bij de handbalvereniging en daar is de vereniging hartstikke blij mee.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.