Home / jaarlijkse afrikaloop staat weer voor de deur

jaarlijkse afrikaloop staat weer voor de deur

U heeft de keuze om 15, 25 of 35 kilometer te wandelen. De start is in Hoogeveen en loopt de eerste dag naar Staphorst. De volgende dag naar Blokzijl door het schitterende Giethoorn en de volgende dagen naar achtereenvolgens Hasselt, Dalfsen, Den Ham, Balkbrug om ten slotte op de zevende dag weer in Hoogeveen aan te komen.

Voor de wandelaars die willen overnachten, is er tegen een kleine vergoeding een verblijf met ontbijt, lunch en diner geregeld in de plaatsen die we aandoen tijdens de wandelweek. Ook kunt u al komen op vrijdag 20 oktober. Gastgezinnen zullen u gastvrij ontvangen zodat u zaterdagochtend uitgerust aan uw wandeldag kunt beginnen.

De opbrengst van het wandelevenement gaat volledig naar kinderen in nood in Afrika waar de Andreas Manna Stichting zorg voor heeft. Info en opgave: facebook Afrikaloop en www.andreasmanna.org

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.