indeling protos weering zaalvoetbaltoernooi bekend

  Aan het door voetbalvereniging Protos uit Steenwijksmoer georganiseerde zaalvoetbalevenement nemen honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel. De clubs zijn verdeeld in poules van vijf, verdeeld over twintig hallen, waaronder de Carrousel. Op dit bekende terrein moeten de lokale favorieten OVC ’21 en OZC in poule I afrekenen met Sportlust Vroomshoop, FC Meppel en Daarlerveen. Lemele en Mariënberg reizen af naar sporthal de Beek in Hardenberg en krijgen te maken met Drienerlo, Kloosterhaar en Hardenberg ’85.

  Vijftig van de honderd deelnemers plaatsen zich voor de kwartfinales, welke gepland staan op woensdag 27 december. De halve finale is op zaterdag 30 december. Hier vindt een opruiming plaats en wordt het echt spannend. Alleen de vijf poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de finale, welke gepland staat op zaterdag 6 januari 2018 in sporthal Angelslo.

  De nummers twee van de halve finale krijgen nog een extra mogelijkheid om zich ook te plaatsen voor de grote finale via een tussenronde. Deze ronde wordt gespeeld op woensdag 3 januari, eveneens in sporthal Angelslo. De poulewinnaar is de laatste deelnemer aan de finaleronde. Zes clubs maken dan uit wie de 41e editie op haar naam mag schrijven. Grote vraag is wie Noordseschut, de eindwinnaar van de afgelopen editie, als titelhouder gaat onttronen.

  Meer info en achtergrondinformatie op website www.protosweering.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.