inbrekers meest succesvol in ommen

  Dat meldt RTV Oost.

  In de eerste negen maanden van 2017 zijn er in de provincie Overijssel 1336 inbraken geweest. In totaal zijn er 1776 pogingen tot inbraak gedaan. Vier op de vijf pogingen verliepen succesvol voor de dader.

  In Zwolle is het verhoudingsgewijs het veiligst. Hier is namelijk sprake van een lager slagingspercentage (71,2%). Wat het aantal inbraken per inwoner betreft staat de provinciehoofdstad op de achtste plek in Overijssel.

  Het gehele onderzoek kunt u vinden op https://www.smartalarm.nl/klantenservice/nieuws/onderzoek-inbraken-overijssel-2017/ 

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.