Home / huis op stelten viert 6 jarig bestaan met feestweek

huis op stelten viert 6 jarig bestaan met feestweek

Zo is er zaterdag 21 oktober een steltenloper, ook worden flyers uitgedeeld met een bon voor een gratis kop koffie en een code om kans te maken op cadeaubonnen. Bovendien krijgen klanten tijdens de feestweek 15 procent korting op woondecoratie en klein meubelen!

Eigenaresse Monique is de winkel zes jaar geleden in het voormalig pand van Luttenberg begonnen. “Aan dat pand bewaar ik veel herinneringen, vandaar dat ik daar destijds gestart ben.” Om meer in het centrum te zitten is de winkel op 1 oktober 2012 naar het Kerkplein verhuisd. Vorig jaar verhuisde de winkel echter weer terug naar de Wilhelminastraat om daar het voormalige pand van Scapino te betrekken, met de Jumbo als buurman.

Monique vertelt: “We beschikken over een heerlijk pand met 20 meter etalage, veel daglicht en altijd reuring voor de deur! Er is een parkeerplaats voorhanden en dankzij de overkapping kunnen mijn spullen droog staan en is er mogelijkheid een terras in te richten.
Ook heeft het pand voldoende ruimte voor ons cateringbedrijf ‘Keuken op Stelten’. Hier kunnen de klanten alle voorbereidende werkzaamheden zien, het koken gebeurd altijd op locatie of bij de mensen thuis.

Ook hebben we hier een koffiehuis gerealiseerd, want dat was namelijk onze wens. We hebben een Barista-training gevolgd en schenken nu onder andere een heerlijke cappucino of latte macchiato. Natuurlijk bakt Henk er iets lekkers bij zoals een schommelstoel; dit is een open soes met gele room en slagroom. Of een stoelendans; drie verschillende kleine gebakjes… Een echt verwenmoment!”

De winkel legt zich toe op woondecoratie en klein meubelen. ”Je kunt hier volop ideeën opdoen en zelf toepassen” vertelt Monique enthousiast. “Dit hoeft niet altijd kostbaar te zijn. Het maakt juist creatief dat we niet gelijk voor de makkelijke weg gaan. Het is dan ook een uitdaging om een verschil te maken in wat er net even iets anders uitziet dan wat je zou verwachten. Vooral karakter/ smaak vind ik heel belangrijk om te laten zien, durf! Mijn eigen voorkeur ligt bij de contrasten. Nu hebben we in het koffiegedeelte, pracht design kantoorstoelen staan. Draaistoelen in hoogglans rood bij een tafel gemaakt van oud hout op een ‘rauwe’ vloer en een oud vloerkleed. Hoe stoer! Ook hebben we tussen de winkel en het koffiehuis twee klimrekken uit een gymzaal geplaatst. Het is een manier van kijken; net even anders. In onze winkel laat ik graag de laatste trends zien, sfeer proeven en bovenal kennismaken met onze geweldige decoratie!”

 

Lees ook

Pieter van Gurp viert honderdste verjaardag

DALFSEN – Oud predikant Pieter van Gurp vierde afgelopen donderdag zijn honderdste verjaardag. De gehele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.