hoken met de heinoos op veldtocht 2 0

  Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel de komende zomer over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten. Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, en het reeds geplande optreden op 24 november in Flophouse Toldijk, smaakt het naar veel meer. Dit aangevuld met de reeds uitverkochte theatershow op 30 december in theater De Voorveghter in Hardenberg zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

  Bennie Jolink
  The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met Bennie Jolink. Als er iemand is die weet wat høken is. Bennie is bij deze Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, The Heinoos eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte. Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos.

  Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt”, zal het dampen als nooit tevoren. “Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!” Kantoor Normaal zal deze tour organiseren, waarmee het niet alleen muzikaal, maar ook achter de schermen zal kloppen als een bus.

  Kijk voor meer informatie over Høken met De Heinoos met www.normaal.nl of www.hokenmetdeheinoos.nl.

  [youtube url=”https://www.youtube.com/embed/Cyz6u8kyFSU”]

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.