gzg heren 1 toont ruggengraat en blijft ongeslagen

  Na de bekeruitschakeling van vorige week was GZG gebrand op een goede hervatting van de competitie, waarin het ongeslagen bovenaan staat. Toch kenden de Hardenbergers een moeilijk begin doordat ze meegingen in het fysieke spel van de tegenstander. Uiteindelijk brak Martijn de Bondt de wedstrijd open door raak te schieten uit een strafcorner. Later in de eerste helft, nadat Salland op 1-1 was gekomen, maakte De Bondt op aangeven van Bart Buijtenhuijs ook de 2-1.

  GZG gooide de wedstrijd in het slot na opnieuw een strafcorner van De Bondt. De bal schoot in eerste instantie omhoog via de verdediging van Salland, maar Frank Nijeboer was alert en hielp de zwaartekracht een handje door de bal in één keer vanuit de lucht in het doel te schieten.

  Naast zijn belangrijke bijdrage was De Bondt blij met de manier waarop zijn ploeg een lastig begin van de wedstrijd wegpoetste. ‘Vanaf het moment dat we volgens onze eigen afspraken gingen hockeyen, konden we de leiding nemen. Samen met de successen uit de strafcorners zorgde dat ervoor dat we effectiever waren. Een terechte overwinning dus.’

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.