grote verbouwing in witharen

  Bij de vereniging bestond al jaren de wens voor een invalidetoilet. Daarnaast waren de bestaande toiletten hoognodig aan vernieuwing toe. Tel daarbij op de wensen om het gebouw geheel toegankelijk te maken, de verwarming te verduurzamen en de mogelijkheid te krijgen om er te koken en te bakken en je praat over een echt grote verbouwing.

  Aan het karakteristieke gebouw uit de jaren ’50 wordt een uitbouw gezet waarin de nieuwe toiletten komen. De oude keuken wordt geheel vernieuwd en uitgebreid. Er komt een traplift naar de kelder en de buitenruimte wordt opnieuw ingericht zodat er een gezellig buurtplein ontstaat.
  Iedereen is erg enthousiast want er is behoefte aan een centrale ontmoetingsplek, vooral nu het café van Witharen gesloten is.

  Na jaren plannen maken en subsidies aanvragen is gelukkig nu het moment aangebroken dat de handen uit de mouwen kunnen. Na de voorbereidende grondwerkzaamheden de afgelopen weken door vrijwilligers en aannemer Vonder is op zaterdag 7 oktober het grote sloopwerk begonnen.

  Witharen hoopt begin 2018 klaar te zijn met de werkzaamheden in en aan het gebouw. Zomer 2018 zal de buitenruimte aangepakt worden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.