grote kerk dalfsen decor van sing in

  De liederen worden begeleid door: Maurice Compagner (piano), Jan Kramer (gitaar, presentatie), Linda Holsappel (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Erik Ritsema (drums). Enkele zangers ondersteunen de samenzang. De kinderen mogen bij de kinderliederen op het podium meezingen. Er is ook een moment om een lied op te geven uit de Evangelische Liedbundel. Daarvan zijn exemplaren aanwezig in de kerk.

  De toegang is vrij. Er zal een collecte gehouden worden voor het werk van het Leger des Heils, Korps Zwolle. Na afloop van de Sing-in is er koffie, thee en limonade in de kerk. Iedereen is van harte welkom. Heb je een uurtje over (wintertijd)? Kom naar de Sing-in! Meer info 0529-434203.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.