Home / grote crt wielerquiz in raalte

grote crt wielerquiz in raalte

Het wordt vooral een gezellige avond. De meeste vragen zijn goed te beantwoorden, hier en daar zit er een hersenkraker bij. Als je het antwoord niet weet, heb je altijd nog twee teamleden die het misschien wel weten. Je speelt namelijk in teams van drie personen. Na enkele voorrondes blijven er vier finaleteams over die om de prachtige wisselbeker en eeuwige roem strijden.

Tussen de diverse speelrondes is er tijd voor een praatje, een hapje en een drankje. Iedereen kan meedoen aan de quiz: toerfietsers en ATB’ers, jong en oud, mannen en vrouwen. Deelname kost vijf euro per persoon. Wie belangstelling heeft, kan dit inschrijfformulier invullen.

De quiz is in het clubhuis van CRT, sportpark Ramele, Hammerweg 8E, Raalte. Zaal open 19.30 uur, de quiz begint klokslag acht.

Lees ook

Rijbewijskeuringen CBR in Dalfsen

DALFSEN – Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen bij TrefKoele Plus op vrijdag 5 februari …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.